Retourneren

RMA Leidraad (Return of Material Authorisation)

Als je een artikel wilt retourneren verzoeken wij je onderstaande procedure te volgen, zodat wij snel en efficiënt je reclamatie en/of reparatie af kunnen handelen.

Let op: Een retourzending met RMA formulier (inclusief RMA nummer) bespoedigt de afhandeling.

RMA procedure:

 1. Vul het retour formulier compleet in (vraag deze aan via e-mail (info@noodverlichtingkopen.nl) of telefonisch +31 (0)88-5008400. Nadat je dit formulier compleet hebt ingevuld en ondertekend, kan je dit per e-mail versturen naar info@noodverlichtingkopen.nl
 2. Je ontvangt binnen 2 werkdagen het formulier van ons retour met daarop een geldig RMA nummer.
 3. Tot slot dien je een kopie van het retour gezonden retour formulier, voorzien van RMA nummer en een kopie factuur met de retourzending mee te sturen.


RMA Condities

 • Goederen die je retour stuurt ter creditering (bijv. bij een foutieve levering) moeten voorzien zijn van onbeschadigde en originele verpakking. Gebruik extra verpakking om de goederen retour te zenden. Schade die is ontstaan door ontoereikende verpakking tijdens transport kan de garantie doen vervallen.
 • Accu(s) dienen getest te worden door Noodverlichtingkopen.nl. Wanneer wij na het testen niet het door jou opgegeven defect hebben kunnen constateren, sturen wij de accu(s) aan je retour en berekenen daarvoor de gemaakte verzendkosten van € 4,95.
 • Het RMA nummer is slechts geldig voor het retour gezonden artikel en resulteert niet automatisch in een creditnota.
 • Retouren dienen binnen 5 dagen na toekenning van het RMA nummer verzonden te worden naar onderstaand adres:
  Noodverlichtingkopen.nl, Arnoudstraat 22, 2182 DZ Hillegom.
 • Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd zullen NIET door Noodverlichtingkopen.nl worden geaccepteerd.
 • Bij retouren binnen 10 werkdagen na levering door verkeerd te bestellen, crediteren wij 100% van het aankoopbedrag excl. transportkosten. Bij retouren na 10 werkdagen en tot 3 maanden (nalevering) crediteren wij 90% van het aankoopbedrag. Na 3 maanden nemen wij geen accu's meer retour. Voorwaarde is dat het te crediteren bedrag minimaal € 12,50 is. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag van de artikelen binnen 10 werkdagen terug, afhankelijk van jouw wens. In rekening gebrachte verzend/rembours-kosten worden hierbij niet vergoed.
 • Het product dient in de garantietermijn te vallen.
 • Het retourneren van verkeerd bestelde producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt worden niet gecrediteerd.
 • Bij het constateren van een mankement repareren wij indien mogelijk het product. Mocht dit niet mogelijk zijn dan leveren wij hetzelfde product als nieuw. De garantietermijn bij beide gevallen is ongewijzigd met een minimum van 3 maanden. Bij originele merk producten volgen wij de retour termijn van de fabrikant.


OPMERKING: De retour/garantie is geen proef- en testperiode.

Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Typefouten alsmede prijswijzigingen uitdrukkelijk voorbehouden.


Even geduld...