Bezorging

Levertijd van je bestelling

Heb je vóór 16:00 uur een bestelling geplaatst en afgerekend met iDEAL (NL), creditcard of Mistercash (BE), dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden (indien voorradig). In alle overige gevallen zullen wij je op de hoogte houden van de status van je bestelling. UPS bezorgt de bestellingen van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot einde werkdag op je zakelijk adres.. Als je een eigen vervoerder wilt inschakelen of wilt afhalen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ander afleveradres?

Je bestelling laten bezorgen op een ander afleveradres dan je eigen adres? Geen probleem. Je kunt het afleveradres tijdens het bestelproces aanpassen. Heb je een account bij ons? Wanneer je ingelogd bent, kun je meerdere afleveradressen aanmaken en tijdens het bestelproces het juiste adres kiezen. Een online account bij onze webshop kan je veel tijd besparen bij het bestellen van je artikelen.

Track&Trace

Wanneer je bestelling verzonden is ontvang je van ons een e-mail met een track&trace nummer van UPS. Je kunt op de UPS website zien wanneer je bestelling geleverd gaat worden. Ben je niet aanwezig op het tijdstip van aflevering? UPS zal een notitie achterlaten en de volgende werkdag weer bij je langskomen. Heb je een verkeerd pakketje ontvangen of mis je een pakket? Neem contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Bezorgkosten

Wij versturen orders met een orderwaarde boven de €125,- (excl. BTW) gratis naar 1 adres in Nederland of België. Onder de €125,- (excl. BTW) berekenen wij €9,00 naar 1 adres in Nederland en €10,- naar 1 adres in België.