Verfijn je keuze

Vluchtrouteverlichting

 

Vluchtwegverlichting

De vluchtwegverlichting wijst je veilig de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang. Zo moeten vluchtwegen goed aangeduid worden en hiervoor dienen continu verlichte pictogrammen voor gebruikt te worden, ook wel bekend als vluchtwegaanduiding. Vluchtwegverlichting dient voldoende zichtbaarheid te garanderen zodat eventuele obstakels op de vluchtwegen kunnen worden herkend.


Het beste voor jouw noodverlichtingssysteem!

Afhankelijk van de toepassing adviseren wij vluchtwegverlichting in de vorm van een armatuur, spot of galerijverlichting. Deze zijn niet voorzien van een pictogram en worden ook toegepast zonder pictogram.

Wij helpen je graag met de juiste keuze op het gebied van vluchtwegverlichting. Afhankelijk van wat je wil en wat de omstandigheden zijn, kunnen wij je het meest geschikte systeem aanbieden. Staat de gewenste vluchtrouteverlichting er niet tussen of weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan even contact met ons op via (+31) (0)88-5008400, info@noodverlichtingkopen.nl of via de chat. Wij helpen je graag met de juiste oplossing!


Producten 1 tot 16 van totaal 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Producten 1 tot 16 van totaal 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Even geduld...