Assortiment

Centrale noodverlichting

Wanneer kies je voor centrale noodverlichting?

Centrale noodverlichting heeft een externe batterij in een pand of locatie op een centrale locatie staan. Alle noodverlichtingsarmaturen staan door middel van bedrading met elkaar in verbinding. Bij het uitvallen van de stroom zal het armatuur op de centrale batterij (extern van de noodverlichtingsarmaturen) overgeschakeld worden. Centrale LED noodverlichting wordt veelal toegepast op grote locaties.

Als specialist in noodverlichting bieden wij een breed assortiment in noodverlichtingsarmaturen van diverse merken als Taurac, HBI en Hertek. Je kunt de keuze maken uit vluchtrouteaanduiding centraal, vluchtrouteverlichting centraal of een combinatie van vluchtrouteaanduiding en -verlichting centraal.

Hoe maak je de juiste keuze? Het armatuur moet passen bij de doelstelling van het gebruik; ga je een vluchtroute aanduiden, verlichten of allebei?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ons team van noodverlichtingsspecialisten staat klaar om je te helpen! Neem dan even contact met ons op via (+31) (0)88-5008400, info@noodverlichtingkopen.nl of via de chat.